Inventar

Butiksinventar

SK Tømrer og Snedker startede i sin tid som et montagefirma. Her over 15 år senere, bruges meget af tiden stadig på butiksinventar og butiksmontager. Vi har monteret alle former for inventar i butikker, institutioner, lufthavne, messebyg, kontorlandskaber og meget mere. Vores fagfolk er specialister i at få jeres ønsker til inventar mm., til at ske. Derfor producerer vi også selv blandt andet butiksinventar til de forskellige projekter. Herunder blandt andet diske, reoler, podier, skriveborde mm. Ved os er der ingen krav til standardløsninger på standardmål. Vi vil hellere tages med ind i jeres forestilling om det endelige udtryk, og få det til at lykkes.

For os er det kun fantasien der sætter grænser, og vi elsker udfordringerne deri.

Kvalitet til tiden

Vi er din sikkerhed for at du får den ønskede kvalitet til tiden, og samtidig til den rigtige pris. Vi rådfører os jævnligt med dig, således at du ved hvad status er mm. Vi udfører vores arbejde med kvaliteten og fagligheden i fokus, uanset hvor stor eller lille opgaven måtte være. 

Landsdækkende montage

Vi er beliggende i Randers, Østjylland, men har haft opgaver i hele Danmark, men også i det meste af Norden. Vi har erfarende folk ansat, som gerne ligger ude, i kortere eller længere varighed. An på hvor lang tid opgaven tager, vil vi tilpasse efter det med vores medarbejdere. 

Kontakt

Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud eller vejledning i forbindelse med opgaven på telefon +45 51 48 00 46 eller e-mail mail@sk-montage.dk

Derudover er der også mulighed for at udfylde en kontaktformular, klik her, eller kontakte os i chatten nederst på siden. I begge tilfælde, vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.