Galleri

Udvalg af billeder af vores håndværk

Her på siden kan du se billeder af nogle af alle de opgaver, vi har løst igennem tiden for vores kunder. Vi har lavet alt fra at montere køkkener, udskiftning af døre og vinduer, gulve, trapper, inventar, snedkeropgaver, glas og meget mere. Vi er stolte af at kunne vise så mange forskellige billeder af vores håndværk, og opdaterer løbende. På den måde vil billederne altid være relevante, og der er noget nyt at blive inspireret af. 

Sidder du med en ide? Men mangler en erfaren, dygtig lokal tømrer i Randers og omegn? Så sidder vi klar til at hjælpe dig. Tag kontakt til os enten via vores kontaktformular, som du finder her, vores chat nederst på siden, på telefon 51480046 eller på mail mail@sk-montage.dk

Vi er også at finde på Anmeld Håndværker, og er stolte af vores flotte anmeldelser derinde. Se dem alle her 

Centertrappe med fastmonteret håndliste..
IMG 8978
Lige trappe
Snedker garderobe
Terrasse med pool
Underlaget skal være i orden.
Kviste
Smal trappe med videreført balustre i afskærmningen.
Spæropbygning
Mødelokale/kontor
Kvartsvingstrappe med udskæringer og træhåndliste.
SK Tømrer& Snedker

SK Tømrer og snedker, er et lokal firma, med rødder helt tilbage i 2007. Firmaet er stiftet af Søren Kaasgaard Kristensen. I starten var firmaet hovedsageligt et montagefirma. Dengang monterede firmaet hovedsageligt køkkener og inventar i store dele af Norden, og indrettede alt fra tøjbutikker, supermarkeder og institutioner.  De seneste år, har SK Tømrer & Snedker slået sig mere ned som et lokalforankret tømrer og snedker firma i Randers og omegn. Der laves dog stadig montage arbejde, da dette stadig er en del af vores profil, og noget hvor vi kan trække på vores mange års erfaring, og på den måde levere et solidt stykke arbejde med detaljerne i orden. 

Som et lokalt tømrer og snedkerfirma placeret midt i Østjylland, udfører vi alle typer opgaver indenfor vores fag, og ingen opgave er for stor, og ej heller er nogen for lille til os. 

Vi tilbyder ligeledes totalentreprise på dit byggeprojekt, sammen med vores faste samarbejdspartenere. Vi har alt i alt en bred og varieret kundekreds, både blandt private og firmaer. Vi er stolte af at mange i vores kundekreds er gengangere, og ringer til os hver gang de skal bruge en tømrermester i Randers og omegn. Men vi har altid plads, og tid til at få nye kunder ind, hvad end det er privatpersoner eller erhvervskunder.