Snedkerarbejde

Snedkeropgaver

På vores eget snedker værksted, har vi mulighed for at udføre små og mellemstørrelse snedkeropgaver. Er projektet en større opgave, har vi også mulighed for at tilpasse os til det, dog an på opgavens art. Men kun fantasien sætter grænser og vi elsker en god udfordring, så hvis du tænker på noget konkret, så tøv ikke med at kontakte os.

Trænger dit spisebord, havemøbler eller andre ting, til en kærlig hånd fra en snedker, så hjælper vi gerne med det. Er der gået noget i stykker på et gammelt møbel? Men hvor du ikke ønsker at kasserer det, så kigger vi gerne på det. Det kunne jo være at det var en let opgave for en af vores snedkere. Og du på den måde kunne få møblet tilbage, og nyde synet af et, igen, fuldendt møbel.

Vi fremstiller også andre møbler på vores snedkerværksted, som vil komme til salg løbende. Vi tænker meget over bæredygtigheden i vores arbejde. En af måderne, hvorpå vi er bæredygtige, er ved at fremstille møbler og andre ting til hjemmet ud af det overskydende træ fra andre projekter. Der vil her aldrig komme 2 helt ens produkter, idet alt er håndlavet og lavet efter hvordan træet ser ud. 

Vi fremstiller også borde efter ønsker og specialmål – se vores hjemmeside: www.woodbysk.dk.

 Kontakt

Kontakt os for et uforpligtende tilbud eller vejledning i forbindelse med glasmontering eller reparationer på telefon +45 51 48 00 46 eller e-mail mail@sk-montage.dk

Derudover er der også mulighed for at udfylde en kontaktformular, klik her, eller kontakte os i chatten nederst på siden. I begge tilfælde, vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.