Terrasser

Terrasser

Vi har bygget træ terrasser i alle størrelser og former, og står også klar til at rådgive dig om en løsning, der passer til dit hus og dine ønsker.

Skal terrassen være overdækket, bygget på stolper med udsigt over haven eller med en sandkasse i hjørnet til børnene? Mulighederne er utallige, men fælles for dem alle er, at vi kun bygger i de bedste materialer. Hvis du ønsker en forhøjet terrasse, så kan du selv bygge den ved hjælp af vores terrassetegner.

Træ terrasser kan have mange formål, og det er her vigtigt at man får afklaret med husstanden, hvordan man ønsker at bruge sin terrasse. Hertil er der nogle forskellige spørgsmål, som man skal have taget stilling til.

Skal der være plads til flere sidde grupper? Skal der være plads til krukker? Skal der være plads til en pool? Er der eller kommer der børn, som skal have plads til leg og legetøj? Det er blot nogle af de spørgsmål, som vi anbefaler der er snakket igennem. Alt dette er vigtigt, for at I får mest muligt ud af jeres terrasse, både nu og på sigt. Hvis vi kommer

Har I allerede set den helt rigtige terrasse, men er i tvivl om det kan lade sig gøre, eller om det passer til huset? Eller ønsker at ændre lidt på?

Hvis du bruger SK Tømrer & Snedker til at bygge din terrasse, sørger vi for at guide og hjælpe hele vejen igennem. Og ikke mindst sparre med jer, så I har en at vende jeres tanker og drømme med. 

Kontakt

Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud eller vejledning i forbindelse med opgaven på telefon +45 51 48 00 46 eller e-mail mail@sk-montage.dk

Derudover er der også mulighed for at udfylde en kontaktformular, klik her, eller kontakte os i chatten nederst på siden. I begge tilfælde, vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. 

Flot udsigt, med let værn og elegant træhåndliste.