Gulve

Gulve

Overvejer du nyt gulv? Så kontakt os. Vi har mange års erfaring i udskiftning af gulve. Så du får nye lækre gulve at se og gå på i hverdagen., fremfor slidte trætte gulve, som måske ikke er blevet vedligeholdt som de burde igennem en længere periode. Vi finder sammen med dig, den type gulv som passer bedst til dit behov, fx parket, plankegulve, laminat eller massive trægulve. Og herefter er der så et utal af muligheder indenfor træsort, farver og størrelser. Alt dette guider og råder vi gerne igennem, således at gulvet passer til både dig, hjemmet og behovet. Grundet vores mange års erfaring, kan vi hurtigt guide dig i hvilke type gulv, der passer til de enkelte rum og indretningen. Alt dette i samhørighed med brugen af rummet og vedligeholdelsesniveauet af gulvet. Det er en stor beslutning, og her er fagfolk gode at have med i beslutningen, således at man ikke får taget en beslutning, udelukkende ud fra udseendet på gulvet, men får alle parametre med i den endelige beslutning. 

Kvalitet fra starten

Overvejer du nyt gulv, kan vi kun anbefale at få lagt et kvalitetsgulv fra starten. Dette vil holde langt bedre, end et billigere alternativ. Hvis du får fagfolk til at lægge gulvet, er du sikker på at det bliver lagt korrekt og efter forskrifterne. Dette vil også kunne øge salgsprisen, hvis gulvet har en lang levetid, fremfor en kort. Men samtidig giver et velholdt gulv også en bedre pris, end et med lang levetid, som ikke er blevet vedligeholdt efter forskrifterne. Så der er mange dele i beslutningen om at udskifte gulvet i hele eller dele af ens hjem. Vi guider og råder gerne igennem den beslutning. 

 

 

Kontakt

Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud eller vejledning i forbindelse med opgaven på telefon +45 51 48 00 46 eller e-mail mail@sk-montage.dk

Derudover er der også mulighed for at udfylde en kontaktformular, klik her, eller kontakte os i chatten nederst på siden. I begge tilfælde, vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.