Tømrerarbejde

Vi udfører alt fra kælder til kvist

Mangler du en til noget tømrerarbejde? Så læs videre her. 

Vores dygtige og erfarne tømrer, sætter alle en ære i deres håndværk, og leverer altid et godt og solidt håndværk, og selvfølgelig til den aftalte tid. 

Vi lever af vores tilfredse kunder, og går langt for at sørge for at en opgave bliver løst sådan som kunden ønsker dette. Vi snakker løbende med kunden, og sørger for at informere om hvordan processen går, om der forventes forsinkelser. Eller om vi fx kan lave projektet på en anden måde, således at det bliver smartere og evt. også billigere. 

Vi har igennem de mange år, lavet alt fra kælder til kviste på huse. Og når vi går i gang med et nyt projekt sammen med en kunde, sørger vi for at nedskrive vores aftaler. Skulle tidsplanen ændre sig, enten i den ene eller anden retning, holder vi kunden informeret. På den måde, tror vi at vi sammen kommer bedst i mål. Og vi lever af glade kunder, og går langt for den glade kunde. 

Det er kun fantasien der sætter grænser, og vi elsker udfordringer. 

 

Kontakt

Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud eller vejledning i forbindelse med opgaven på telefon +45 51 48 00 46 eller e-mail mail@sk-montage.dk

Derudover er der også mulighed for at udfylde en kontaktformular, klik her, eller kontakte os i chatten nederst på siden. I begge tilfælde, vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. 

Bænke med opbevaring