Trapper

Det største møbel i hjemmet

Trapper er det største møbel i hjemmet, og kan være med til at definere et helt rum, og på den måde også understøtte indretningsstilen. 

Har du en trappe i hjemmet, som har brug for en opfriskning eller en kærlig hånd? Så har vi ekspertisen i at få trappen til enten at se ud som ny. Eller gøre så den får et andet udtryk. 

Står du og mangler en ny trappe, har vi stor erfaring i både levering og montering af disse. Vi har samarbejde med flere forskellige trappefirmaer. Disse leverer trapper i højeste kvalitet og mange af disse er også produceret i Danmark. Så her vil det være muligt at få skræddersyet en trappe, som passer direkte ind i dit hjem, og er lige om du  Her vil du kunne få skræddersyet en trappe, som passer direkte ind i dit hjem og er lige som du ønsker det. 

Hvad end du vælger at få ordnet din gamle trappe, eller der skal en helt ny trappe til, så tag kontakt til os. Vi hjælper dig med at opstille de forskellige muligheder som du har og giver også gerne tilbud på de forskellige. På den måde er det nemmere for dig, som kunde, at overskue dine muligheder og hvad de hver især koster. 

 

Kvartsvingstrappe med udskæringer og træhåndliste.

 Kontakt

Kontakt os for et uforpligtende tilbud eller vejledning i forbindelse med glasmontering eller reparationer på telefon +45 51 48 00 46 eller e-mail mail@sk-montage.dk

Derudover er der også mulighed for at udfylde en kontaktformular, klik her, eller kontakte os i chatten nederst på siden. I begge tilfælde, vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. 

 

Halvsvingstrappe med repo.