Kontakt os i dag

Står du med spørgsmål, så er du altid velkommen til at tage kontakt til os.

SK Tømrer og Snedker ApS

Søndergårdsvej 4
8960 Randers SØ
Telefon: 51 48 00 46
E-mail: mail@sk-montage.dk

CVR: 34461023

Eller kontakt os via vores chat, som kan tilgås på alle sider. 

Se flere af vores opgaver her. Kontakt os meget gerne, hvis du står med en opgave, som du ikke synes vi har nævnt eller vist her på hjemmesiden. 

SK Tømrer og Snedker firma startede i 2007 som et montagefirma, etableret af Søren Kaasgaard Kristensen. Allerede dengang lavede vi montager af butikker, køkkener, inventar i det meste af Norden. Vi har været med til at indrette nærmest alt, og har vi ikke prøvet det før, så springer vi stadig gerne ud i det. Hos os er det kun fantasien der sætter grænser for hvad vi kan lave. 
Senere hen, har vi også slået os fast som tømrer firma i Randers, og laver her tømrer arbejde for erhverv og private. Vi laver meget af vores træarbejde på vores værksted, for på den måde at kunne special fremstille de dele der skal bruges til en opgave. 

Lokalt ansvar

Som tømrermester i Randers, ser vi det som et stort aktiv at være en del af byen og støtte den. Derfor vil du også se vores navn og logo stå flere steder i lokalområdet, som sponsorer for enten en klub, et arrangement eller i en helt tredje sammenhæng. På den måde håber vi blandt andet at kunne være med til at holde gang i de mange forskellige aktiviteter der er i lokalområdet, både i de større byer, men lige så vigtigt i de mindre byer i oplandet. Dette ser vi som en vigtig del af at være lokal tømrer i Randers og omegn.

 

Alle felter med * skal udfyldes